Extra Finance

consensually IFN Extra Finance S.A a fost înființată în anul 2009 și are capital 100% românesc. În prezent, IFN EXTRA FINANCE oferă o gamă largă de credite, atât pentru persoane fizice (credite online de nevoi personale garantate cu salariu sau cu pensie), cât și pentru persoane juridice (credite pentru PFA-uri si IMM-uri cu garanție imobiliară și diverse tipuri de scrisori de garanție).

Echipa IFN Extra Finance este formată din angajați tineri cu perspective moderne și flexibile, având o medie de vârstă de 35 de ani, dar cu experiență vastă în domeniul creditării, ce se dedică cu pasiune și profesionalism rezolvării problemelor pe care le întâmpină clienții.

IFN EXTRA FINANCE S.A. a acordat o grijă deosebită înțelegerii nevoilor financiare ale clienților, în vederea satisfacerii tuturor solicitărilor, dar și a îmbunătățirii constante ca instituție financiară nebancară prin adaptarea rapidă la schimbările legislative, trendurile de piață și modificarea tehnologiei proceselor.

Viziune IFN Extra Finance oferă soluții financiare profesioniste și adaptate la nevoile specifice ale fiecărui solicitant de credit, astfel încât să creeze și să consolideze relații durabile și bazate pe încredere și respect reciproc cu toți clienții săi, potențiali sau existenți. În plus, IFN Extra Finance își dorește să devină un partener de nădejde, atât pentru rezolvarea unor nevoi urgente, cât și pentru îndeplinirea unor planuri de viitor.
Misiune IFN Extra Finance are ca misiune rezolvarea cât mai eficientă a problemelor financiare ale clienților potențiali și existenți, prin furnizarea de soluții personalizate și produse competitive în piață, analizând cu prioritate, atenție și dedicare fiecare solicitare, nevoie și dorință.
Valori Scopul IFN Extra Finance este de a produce o schimbare în sistemul nebancar prin furnizarea de soluții financiare personalizate care să fie corecte, transparente și sustenabile pentru nevoile clienților sai, prin încurajarea și consolidarea în cadrul firmei a respectului, eticii, profesionalismului, integrității și lucrului în echipă, atât în cadrul relațiilor cu clienții, cât și în cadrul relațiilor cu partenerii.